ISO 9001 Konsult

Konsultation enligt ISO 9001 är den tjänst där vi har högst intresse och behov. Kanske för att denna standard kan tillämpas av egentligen alla företag och verksamheter oavsett storlek eller inriktning.
Vi tänker också att oavsett om man som verksamhet har krav utifrån om certifikat enligt ISO 9001 så är detta en väldigt användbar standard för att strukturera och skapa god styrning till att infria kund- och berörda intressentkrav.

ISO 9001 är den internationella ledningssystemsstandarden för kvalitet som används och tillämpas av företag i hela världen. Statistik visar också att i Sverige certifieras ett nytt företag varje dag enligt ISO 9001. 

Vi hjälper er mot certifiering enligt ISO 9001

Ampiro's personal har arbetat med ledningssystem och ISO 9001 i många år och har djup erfarenhet både ute från externa revisioner hos certifieringsorgan men också från konsultation med hjälp och stöd för verksamheter i dessa avseenden.

Varje organisation är lite unik och det gör att vi anpassar våra projekt mot kund för att nå optimal effektivitet och verkan. För ena företaget fungerar vi kanske mer som rådgivare med kontinuerliga avstämningar till ett annat där vi fullt ut driver projektet genom projektorganisation. Allt för att nyttja båda parters resurser på bästa sätt mot verksamhetens målsättning.

Kontakta oss gärna vid behov så kan vi samtala kring hur vi kan hjälpa er på bästa sätt för att få maximalt värde av ert ledningssystem.

Kontakta ISO 9001 konsult

 

Kontakta oss

Kontakta mig så talas vi vid eller träffas för att finna passande tjänst just för er!

 

Joakim Blomster
Försäljning
Tel:0701-609422

Alternativt 

Begär offert!