Nyheter

Publicerat 2021-05-31 

 

Välkommen Fredrik Calestam till Ampiro Group !


Glädjande kan vi meddela att Ampiro utökar personalstyrkan och organisationen med ny Verksamhetskonsult genom Fredrik Calestam. 

Väldigt roligt att vi fått möjligheten att anställa Fredrik som förutom sin trevliga personlighet är en mycket kompetent inom verksamhetsstyrning och specifikt med avseende på kvalitet, miljö osv.

Fredrik har många års erfarenhet i ledande roller som Kvalitet & Miljöchef och genom anställningen hos Ampiro kommer nu våra kunder kunna lära och utvecklas i dessa områden på konsultbasis.

Igen, välkommen till oss Fredrik! 

Joakim Blomster; VD Ampiro Group

 

 

Publicerat 2021-01-15

 

Kundfeedback skapar förnyad energi! 


Vi på Ampiro är väldigt tacksamma för den feedback vi får från er kunder. Det alstrar ny energi för vidare arbete och nya uppdrag. Tack ska ni ha!

Nedan ett par exempel som vi tagit emot på senare tid.

 

 

Publicerat 2020-10-11

 

Ampiro letar efter marknadsförare och varumärkesbyggare!


I takt med att vi växer så behöver vi nu stöd i form av marknadsföring och extern kommunikation. Vi tror att du kanske nyligen förkovrat dig i området och med de moderna kanalerna som naturlig arbetsyta.

Vi sätter personen och kunskapen främst, så är öppna för diskussion kring arbetstid, placering etc.

Vill du veta mer om Ampiro och våra tankar kring uppdraget så är du välkommen att kontakta oss.

OBS! Vi söker ingen hjälp eller stöd från rekryterings- eller bemanningsbolag.

 

Publicerat 2020-08-24 

 

Ampiro Group skriver avtal med Byggföretagen!


Glädjande kan vi meddela att Ampiro genom ingående avtal har utsetts till föreslagen partner för Byggföretagens medlemmar med avseende på verksamhetsstyrning inom områdena kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Avtalet hanterar utbildningsinsatser, konsultation och rådgivning för medlemsföretag som har ambition och behov av förbättrad styrning inom dessa perspektiv och/eller i ambition mot ISO- certifiering.

-Det är känns mycket stimulerande att vi fått detta erkännande och förtroende. Med vår erfarenhet av ledningssystem och kompetens inom byggsektorn sedan många år, så känner vi oss trygga med att vi ska möta förväntningarna från Byggföretagens medlemsföretag.


/ Joakim Blomster; VD Ampiro Group